Wasatch SoftRIP 7.1

Een nieuwe upgrade (Mei 2014)

Sinds enige tijd heeft Wasatch een nieuwe versie: SoftRIP 7.1, Graag informeren we u over de mogelijkheden en eventuele kosten voor een upgrade.
Als belangrijkste voordelen van de upgrade moeten genoemd worden:

De belangrijkste toevoeging is een mogelijkheid om makkelijk de echte kleur te vinden door dichtsbijzijnde kleuren af te drukken.

U heeft het vast wel eens meegemaakt, of u doet het iedere dag nog, u print een of meerdere pagina’s uit met kleuren stalen en vergelijkt de kleur met die u zoekt.
Dat hoeft niet meer door een nieuwe too in Wasatch, de “kleuren in de buurt” tool.
U geeft aan in RGB of u meet de kleur die u wilt afdrukken en Wasatch genereert een pagina met kleuren blokjes met de kleur in de buurt van de gekozen kleur.

Hierdoor kunt u snel en accuraat de gewenste kleur bepalen.

Wat voor nauwkeurig profiel u ook heeft of is gemaakt voor u, een solid (PMS) kleur is bijna niet in 1 keer mogelijk, dit is een produktief stuk gereedschap!

Een nieuw maskeer gereedschap om met direct op T-Shirt printers te werken.

Vooral voor de nieuwe Epson F-2000 T-shirt printer is de driver aanwezig, makkelijker met wit printen is de belangrijkste toevoeging in de driver.
U wilt en kunt aangeven waar het wit moet komen en hoeveel keer. Zonder veel moeite kan automatisch gemaskeerd worden.

Wel eens vergeten uw sublimatie opdracht te spiegelen? Geen probleem meer, nu een vaste configuratie instelling, spiegelen en 180 graden draaien.

Nieuwe uitgebreide mogelijkheden met variable data printen, layouts vooraf in de RIP binnenhalen en dan RIP & Print.

Ook bijvoorbeeld aansturing voor label printers zoals de AXXIS en de AquaVision label printer van GEL.

AGA PS levert bij haar printers de Wasatch RIP maar natuurlijk kunnen wij u ook een losse versie leveren of updates, vraag naar de speciale condities en prijzen.

Wasatch kent u misschien al onder andere namen, zo zijn in Nederland door diverse dealers Roland printers geleverd met ColorRip, een “uitgeklede” versie van Wasatch, upgrade nu en u hebt meer functies, betere afdruk en geen extra leertijd nodig die u bij een nieuwe RIP altijd heeft.

AGA PS U installeert, ondersteund en maakt profielen om uw Wasatch SoftRIP tot het uiterste te benutten.

TIP: U kunt uw Wasatch SoftRIP zo instellen dat iedereen op de pc of in het netwerk vanuit alle applicaties direct naar uw Wasatch gestuurde printer kan afdrukken.

Translate »

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Dismiss