Kleur Management en RIP Software

Door de jarenlange ervaring op inkt, print en software gebied kunnen wij u graag en goed adviseren.

Op het gebied van kleur management en RIP software begeleiden wij u graag en deskundig, besparingen door het goede gebruik van kleur management zijn hoog, niet alleen in tijd maar ook bijvoorbeeld op inkt gebruik en afval kunt u wel degelijk besparen.

heeft u bijvoorbeeld één 3 mtr printer en 2 x ca. 1.2 mtr printers, dan kunt u in vergelijk met een slechte kleurmanagement gauw 3 – 4000 euro per jaar besparen.

Wasatch en Colorrip zijn onze specialiteiten, maar ook op gebied van Onyx, Ergosoft, Scanvec (SAI) en ColorGate hebben wij onze specialisten.

wasatch_logo
cm

De eerste vraag die bij u op komt is natuurlijk waarom zou ik het nodig hebben en wat is kleur management, nou dan heb ik er nog een paar, wat is kleur, hoe gebruikt u kleur en wat kost kleur.
De antwoorden zijn net zo flexibel als de vragen of je kunt natuurlijk heel flexibel antwoorden op de vragen.

de antwoorden;

Waarom = geld, ergernis en tijd besparen
kleur management = het in 1 keer de juiste afdruk maken
kleur = bestaat kleur eigenlijk wel
gebruik van kleur = ogen, monitor, printer, klant
kleurkosten = uw gehele inkoop en personeelskosten

Allemaal erg kort door de bocht misschien maar zo is het wel, alles wat u doet, inkoopt, verwerkt en ziet draait om kleur
en dan te bedenken dat kleur op zich niet bestaat, want “kleur wordt op uw hersenvlies gemaakt van licht weergegeven op een object”

kleurkosten = uw gehele inkoop en personeelskosten

Alles wat u maakt en aan uw klant aflevert gaat over kleur, het materiaal kan nog zo mooi, inventief of bijzonder zijn, als de kleur niet goed is wordt het afgekeurd en is uw klant misschien ontevreden. Dan is het eerste wat u moet doen is uw klant opleiden, want hij ziet kleur anders dan u, of eigenlijk is het, “hij heeft een printje gezien op de secretaresse haar kleurenprinter en zo moest het worden dacht hij”.

Translate »

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Dismiss