Wat is een RIP?
En waarom heb ik hem nodig?

Simpel gezegd vertaalt een RIP (Raster Image Processor) de data van het opgemaakt bestand naar een bestand wat de printer begrijpt.
Deze vertaalde informatie verteld de printer hoe een druppel inkt moet worden neer gelegd op de media in de printer.
De meeste RIP’s vandaag de dag ondersteunen PostScript 3, dus informatie van uw gerasterde data (bijv. foto’s), vector (lijn illustraties bijv. Ai, Corel) en tekst worden vertaald naar de printer.

Waarom heb ik een RIP nodig?
De meeste printermerken leveren een printer driver of een aftreksel van een volwaardige RIP bij hun printer om uw ontwerp bestand te vertalen naar de printer. SRBox_150De meeste professionele gebruikers hebben meer nodig om tot een resultaat te komen van hoge kwaliteit op hun printer. De voordelen van een goede RIP zijn onder te verdelen in twee richtingen.

 

 

 

Waarom Wasatch SoftRIP

Wasatch softRIP optimaliseert het resultaat van groot formaat printers op de hedendaagse markt op het gebied van kleur reproductie, doorvoer snelheden en efficiency. spbox_shopWasatch SoftRIP geeft u interactieve voorvertoning, controle over de maten van de afdruk, kleur correcties en volledige controle met ICC profielen over het gehele werkproces. Een belangrijke toevoeging zijn de Wasatch ImageNET™ hulpmiddelen, die alle grafische bestanden over het netwerk kunnen verwerken van ieder werkstation (MAC, PC, UNIX).

 

Snel en Makkelijk te Leren

Nieuwe gebruikers kunnen meteen beginnen met afdrukken door het gebruik van eenvoudige plug & play installatie.
Geavanceerde functies zijn gemakkelijk toegankelijk via de hoofdschermen die eenvoudig en snel bereikbaar zijn.

Diverse prijzen.
Wasatch heeft speciale merk afhankelijke versies, ook zijn er diverse modules die de SoftRIP nog meer kracht geven voor specialisaties. txbox_shopU kunt maximaal 4 printers met 1 SoftRIP aansturen, ook zijn er mogelijkheden om met meer dan 4 kleuren te werken dit vooral voor de textiel cq. sublimatie druk.

 

Translate »

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Dismiss