zo makkelijk kan textiel printen zijn!

De GoTX serie is ontworpen om een veelvoud van soorten textiel te kunnen printen met bijvoorbeeld pigment inkten, reaktieve inkten of sublimatie inkten. Er kan geprint worden naar vaste of stretch stoffen. Ons media aanvoer systeem is een gepatenteerd proces wat het textiel invoerd met minimale verschuiving en juiste preciesie met de hele rol zonder het gebruik van bijvoorbeeld een plakkende band.

De GoTX printers zijn verkrijgbaar in 1,9 en 2,6 meter en er wordt gebruik gemaakt van 2 of 4 verspringende Epson DX7 print koppen, met druppels van 4,5 tot 45 pcl en geven een productie snelheid van 32 – 95 m2/u.
Er zijn verschillende configuraties op te zetten, zoals 2 x CMYK voor hogere produktie snelheid of 8 kleuren om een hogere kleur brilliantie te verkrijgen, bijvoorbeeld door toevoeging van – rood, oranje, violet en groen. De GoTX® is zelfs zo flexibel dat er verschillende combinaties in één printer gebruikt kunnen worden – reaktief, Pigment en Sublimatie inkten die gecertificeerd zijn om een goede werkzaamheid te garanderen.

Als uw markt segment bestaat uit de productie van vlaggen, banners, soft signage, mode, badmode, sportkleding, kleding productie of stoffering dan geven onze inkten, stof doorvoer en geavanceerde printkoppen een “easy” produktie en dat alles tegen een zeer betaalbare prijs.

GoTx 2260 met alle mogelijkheden

INTELLIGENT FEATURES

 • Een inktsysteem met druk op en ontgassing van de inkt zorgt voor een correcte levering aan nozzles goed voor ononderbroken afdrukken. 
 • 45.3 picoliter variabele druppel voor extreme penetratie in dikkere stoffen.
 • Voor lichte stoffen met een grotere behoefte aan kleur en beeldkwaliteit geeft de firmware van onze printer de ondersteuning aan een minimale druppel grootte van slechts 4.5pcl.
 • Optionele inline horizontale fixatie unit.
 • Anti statische geleiding gemonteerd op de invoer, voor “hi-speed” polyester afdrukken.

GoTX 1900 mm.1900

 • Configureerbare printkoppen en inkt systemen zijn de kern van de GoTx® printer.
 • Een futuristisch en gepatenteerd media transport systeem zorgt ervoor dat alle voorkomende stoffen, waaronder 2 weg stretch gebreide stof geprint en getransporteerd kunnen worden.
 • Dit is een enorme besparing op apparatuur en mankracht kosten in vergelijk met “sticky belt” machines.
 • Pigment.Inc® los staande voorbehandelings unit voor pigment inkten – het leveren van een hoger kleur brilliantie en kleur was-vastheid zonder het verlies van het stof gevoel.

GoTX 2600 mm.GoTX 2600 mm.


GoTX® fixeer unit

Horizontale fixering
GoTX Textile logo

De GoTx® 1900FX / 2600FX zijn krachtige fixatie units voor sublimatie en pigment inkten. Ontworpen om inline mee te lopen met de GoTx® 1900/2600 printers voor een naadloze productiviteit of losse unit voor een hogere productiviteit.

Er wordt gebruik gemaakt van een vier zone verwarmingselement met horizontale platen onder en boven de media die het weefsel niet aanraken tijdens het fixeren. Voor consistentie maken we geen gebruik van IR hitte spiralen om koude zones te voorkomen.

Fixatie op via de horizontale weg zorgt voor een betere controle en vermijdt rook, stoom of olie die de media kan vervuilen = dus geen dubbele beeldvorming (ghosting).

 • Tot 95 m² per uur output, met variabele boven, onder en axiale ventilatoren voor stoom afvoer
 •  De GoTx® fixatie modules zijn ontworpen voor een ononderbroken productie en de media wordt niet aangeraakt tijdens de overdracht en het fixatie proces
 • Een optioneel lucht borstel systeem is beschikbaar

voorbehandeling unit

Nauwkeurige en gelijkmatige voorbehandeling met bepaalde coatings is essentieel om brilliante kleuren te verkrijgen, zeker bij natuurlijke stoffen voor was vastheid. De GoTx® voorbehandelings unit  is ontworpen om meer te doen als alleen het textiel nat te maken. Een verstuivings  mondstuk legt een juiste en gelijke hoeveelheid coating op het textiel zonder de onderkant nat te maken. Met als resultaat dat gevoel en gewicht niet veranderen voor produktie. Een in vieren opgedeelde en horizontaal geplaatste fixatie droogt het textiel zodat het textiel geprint kan worden.
De unit is ontwikkeld om inline te kunnen werken met de GoTX® printers maar kan voor grotere produkties ook losstaand gebruikt worden.

u bent altijd welkom in onze showroom, alles staat daar om het hele proces te volgen, pre-coat, printen en fixeren

contact Wim at Wim@gel4u.nl of bel +31618097675

www.pigmentinc.com

Translate »

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Dismiss