ColorBlendwasatch_logo_400 cb_logo

 

Voor het meten en profileren van textiel en andere grafische media.
en
Voor mensen die kleuren willen matchen tussen conventionele (zeef)druk en digitaal of digitaal met digitaal.

Goed nieuws, samen met de Italiaanse poot van Wasatch gespecialiseerd in textiel printen kunnen we nu de software pakketten ColorBlend Profiler en ColorBlend aanbieden.cbf_img3

ColorBlend profiler kan gebruikt worden om perfecte ICC profielen te maken maar ook om ze te wijzigen, eigen linearisatie swatches te maken etc. en deze eventueel in Wasatch gebruiken.

ColorBlend is een perfect pakket om kleuren databases te vergelijken, te maken of zelfs te vergelijken met 2 verschillende printers. Of om bijvoorbeeld een conventionele separaties te meten en te matchen op een digitale printer. Speciaal voor mensen die gebruik maken kleuren separaties en het gebruik van spot-kleuren is deze module van belang.cb_img11
U heeft het vast wel eens gehoord of gezien, een nieuwe printer die oude spotkleuren (sportsware) moet printen kan een redelijk workflow met zich meebrengen, ColorBlend kan hier heel veel werk cq tijd besparen.

Ook kunt u de kleuren in uw ontwerp per kleur veranderen zodat u bijvoorbeeld met een textiel design geen nieuw ontwerp hoeft te maken (biet alleen op vector niveau!).
Zelfs is het mogelijk om conventionele zeefdruk textiel kleuren te meten en deze op een digitale printer te reproduceren.

 

 

 

compare epson colorblind
Foto van een vergelijking tussen een
Epson ROBUSTELLI en een Epson Sure Color T7100

Translate »

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Dismiss