Wat is ColorBlend

This is custom heading element

cb_img11

 

 

 

 

1. Importeer uw ontwerp en definieer kleur-separaties

 

cb_img22

 

 

 

 

2. Maak uw veranderingen en print de proef op een desktop printer

Test uw idee direct op het scherm of op een kleine printer. Breng uw wijzigingen aan en

verfijn uw oorspronkelijke idee.

cb_img3
3. Print naar een grootformaat textiel printer

 

just some text

ColorBlend is software voor de textiel drukindustrie, ontwikkeld door een groep van deskundigen naar aanleiding van het jarenlang verzamelen van wensen van klanten. Meer dan twintig jaar ervaring op dit gebied zorgt ervoor dat we de behoeften van alle klanten begrijpen en hierop effectief kunnen reageren. Ontworpen om de kleuren van textiel gescheiden beelden te controleren. Deze software biedt daarom een logische balans tussen design creëren en afdrukken: met ColorBlend ben je in staat om kleuren toe te wijzen aan separaties van uw ontwerp en zo de kleurstellingen te maken.

Wasacth SoftRIP ™ is de RIP die we gebruiken om grootformaat printers aan te sturen.
Wasatch Computer Technology is opgericht in 1982 en heeft inmiddels meer dan 100.000 softwarepakketten verkocht over de hele wereld. Het is één van de meest populaire RIP’s in de wereld van Large Format Printing. De sterke punten zijn de hoge kwaliteit van de output, in combinatie met een "easy to use" interface en een hoge efficiëntie in het gebruik van resources (processoren, disks, etc.).

Om uw workflow te controleren, van weefsel voorbereiding tot de laatste stap, introduceerden we ColorChecker, software die controleert waar er fouten zijn en waar, gedurende het proces. Op die manier helpend om mogelijke problemen te identificeren.

Ons bedrijf biedt daarnaast technische consulting, installatie en training. Wij bieden complete oplossingen die steeds weer aangescherpt worden door de klantbehoeften en de trends in de markt.

mark_sd

Raster kleuren toch gescheiden

Translate »

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Dismiss